Presentkort

Present tips! Ge bort ett presentkort på en behandling!

Presentkortet hittar du här hos oss, ring eller skriv så ordnar vi det.

En-dags kurs i masssge och stretching av häst 25/4 2021

Du får lära dig att känna igenom din häst och hur du ser om din häst håller smärta och spänning i muskulaturen. Hur ska t.ex en mjuk och elastisk muskel kännas vs en stum och spänd muskel? Vad är en normal muskeltonus?

Du lär dig att mjuka upp muskler och bindväv med en enkel men väldigt effektiv massage och stretching. Övningarna kommer att vara okomplicerade och säkra att utföra för att du sedan ska kunna känna dig helt trygg med att utföra dem hemma på din häst på egen hand. Detta är en fin hjälp till att förebygga problem och hjälpa hästen att bibehålla en bra muskelstatus och maximal prestationsförmåga samtidigt som risken för muskelskador minskar i och med att musklerna blir smidigare och mer elastiska. Det blir en intensiv och fullspäckad dag!

Plats: Charlottenlind, Skingeröd 402, Perstorp

Pris: 950 kr. Fika ingår, lunch medtages

Obs! Du som har gått kursen tidigare och vill repetera har möjlighet att göra det till halva priset.

Datum: Sönrdag 25e april 2021. Kl. 10.00 – ca 14.30

Lärare: Charlotte Lindberg, dipl hästmassör och sadelinprovare, Kraniosakral terapeut och lic. laserterapeut.

Du är välkommen att ta med din egen häst att jobba med, om du vill det. Anmäl dig via mail eller sms/telefon till: stall.charlottenlind@telia.com

Tel. 0705-884598

Max antal deltagare 7 st. Vi ber er alla att hålla lite extra avstånd till varandra och har man någon typ av symptom så stannar man givetvis hemma. 

Varmt välkommen!